Diumenge, 24 de Març de 2019
Divendres, 06 Octubre 2017 21:02

El Segur Athletic debuta en el nou G24 de Quarta Catalana

Foto: Segur Athletic Foto: Segur Athletic Foto: Segur Athletic

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | L’equip calafellenc jugarà el seu primer partit després que en la jornada inaugural no pogués fer-ho a causa de la suspensió de tots els partits de la tarda de diumenge.

Enguany, el G24 ha ajuntat als representants que la temporada passada militaven en aquest mateix grup i en el 25. Malgrat això, només s’han inscrit dotze equips. Per tant, la competició acabarà prematurament a principis d’abril. La desaparició d’alguns històrics com el Perafort o el Vila-rodona, la inesperada retirada del CF Medi Terraneum i la no inscripció del Cunit són alguns dels factors que han condicionat la seva formació.  

L’Athletic  tancarà la jornada contra l’Hospitalet de l’Infant

18:00 Segur Athletic CF – CD Hospitalet de l’Infant B

El primer equip del Segur Athletic encetarà la seva segona temporada davant el filial de l’Hospitalet de l’Infant en el partit corresponent a la segona jornada del G24 de Quarta Catalana. En la data inaugural, s’havia d’enfrontar al FC Tàrraco però el partit va quedar ajornar pels incidents que es van produir arreu del territori català.

El conjunt calafellenc manté pràcticament tota la plantilla del curs 2016-17, la qual cosa suposa un punt a favor per ser optimistes amb aquest equip. En la seva primera temporada només va sumar 7 punts de 48 possibles i va acabar en la darrera posició del grup. Amb tot, enguany ja compta amb un bagatge que li ha de permetre rendir a un millor nivell. Jugadors com Navil Benkassem, Carlos Gallés i Rubén Conesa han de marcar les diferències. 

Enfront, tindrà un rival que la passada campanya ja militava en aquest mateix grup i que va finalitzar en la cinquena posició. Bastant lluny, per cert, de les dues primeres posicions. La seva diferència respecte al Montbrió, que finalment va assolir l’ascens de categoria, va ser d’11 punts. En el seu cas, sí va disputar el primer partit de lliga. Ho va fer aquest dijous davant el filial de la Riera per un ajustadíssim 2 a 1. Antonio Toledo i Gerard Martín van remuntar el gol inicial de Marc Faravelli

Escriure un comentari

Últimes notícies