Diumenge, 24 de Març de 2019
Divendres, 02 Juny 2017 11:09

El Calafell, eliminat de la Copa Catalunya Amateur

El Can Clota i el Calafell s'escalfen abans de l'inici del partit. | Foto: CF Can Clota. El Can Clota i el Calafell s'escalfen abans de l'inici del partit. | Foto: CF Can Clota. El Can Clota i el Calafell s'escalfen abans de l'inici del partit. | Foto: CF Can Clota.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | El CF Calafell s’ha acomiadat de la Copa Catalunya Amateur al caure contra CF Can Clota en el partit corresponent a la segona eliminatòria del torneig i posa punt i final a una magnífica temporada.

Adéu amb golejada

L’equip de Josep Piguillem només ha pogut arribar fins a la segona fase del torneig coper, on s’ha enfrontat a un Can Clota que ha sigut molt superior al llarg de tot el partit aprofitant el factor camp. Els de Cornellà han encarrilat el partit a la primera part infringint-li al seu rival un 3-0 del qual ha sigut incapaç d’aixecar-se. Juan Carlos Fernández ha sigut l’encarregat d’estrenar el marcador ben aviat, quan solament s’havien jugat nou minuts. Més tard, en el 30’ i el 44’, el màxim golejador del conjunt cornellanenc, Shaetan Maximiliano Rossi, ha anotat una dobleta que ha difuminat les opcions del quadre calafellenc.

En el segon temps, els verds han intentat retallar diferències però no han pogut batre la porteria de Joel Caballero. Pel contrari, els locals han seguit apropant-se amb perill a la meta de Pol Barrull i han acabat completant la golejada amb dos gols més. En el 72’, Eric Caralto ha marcat el quart mentre que en el 75’ ha sigut el mateix Juan Carlos Fernández qui ha culminat el triomf amb el definitiu 5-0.

El Calafell se’n va de vacances després d’haver pogut tastar i gaudir de la Copa Catalunya que reuneix als campions de les categories territorials, un premi més que merescut per la seva gran campanya al G25 de Quarta Catalana en el que ha quedat campió aconseguint el bitllet per tornar a Tercera

Escriure un comentari

Últimes notícies