Diumenge, 24 de Març de 2019
Divendres, 03 Març 2017 14:47

Arranca la Copa Tarragona 2017

L'escenari del millor partit del torneig. Foto: CD Les Borges del Camp. L'escenari del millor partit del torneig. Foto: CD Les Borges del Camp. L'escenari del millor partit del torneig. Foto: CD Les Borges del Camp.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida a la Copa Tarragona d’aquesta temporada que aglutina a alguns dels equips del G24 i del G25 de la Quarta Catalana que ja han finalitzat el campionat domèstic. Els dos representants del Baix Penedès són el CF Calafell i l’Athletic Segur.

El Calafell debuta dissabte

17:00 CD Les Borges del Camp – CF Calafell (Mpal. Les Borges del Camp)

La primera jornada ens deixa el millor partit que podem veure a priori en tot el torneig, doncs enfronta als dos campions del G24 i del G25. Ambdós equips jugaran la propera temporada a la Tercera Catalana, qui sap si compartint categoria al G3, però abans volen posar la cirereta al pastís adjudicant-se la Copa Tarragona.

El Calafell, que ha sortit vencedor del mà a mà particular que ha protagonitzat junt amb la Joventut Bisbalenca al llarg de la temporada, visitarà el camp d’un equip que solament ha sumat una derrota en els divuit partit de lliga que ha disputat. La regularitat, junt amb els molts gols que ha marcat (52) i els pocs gols que ha encaixat (19), ha sigut un dels factors que expliquen el perquè de la seva primera posició. A més, com a local solament ha cedit 2 punts de 27 possibles i això contrasta amb el bon rendiment que ha mostrat l’equip de Josep Piguillem a domicili, on ho ha guanyat absolutament tot a excepció del partit de la penúltima jornada al feu de la Bisbalenca.

El conjunt del Baix Camp compta en el seu planter amb tres dels jugadors que han finalitzat en el TOP-5 de golejadors liderat per Mohammad Ben Aziz (16 gols). Vicenç Beneito i Aleix Vidal amb acabat en el tercer i el quart esgraó respectivament amb 12 dianes. En el bàndol visitant, el gol correrà a càrrec de Mohamed Achraf (13 gols) i alguns actors secundaris com Juan Oller (7 gols) o Moha Rouias (6 gols).

I el Segur Athletic diumenge

18:30 UD Salou B – Segur Athletic CF (Estadi Mpal. Salou)

L’altre equip calafellenc del G25 vol aprofitar aquesta competició per allargar la temporada del seu debut i per intentar donar continuïtat a la primera i única victòria de tot el curs que es va produir precisament en la darrera jornada de lliga contra La Selva del Camp (3-1). El seu primer rival a la Copa Tarragona és el filial de la UD Salou, que ha acabat antepenúltim després de no haver pogut mostrar la regularitat necessària durant tot el curs.

L’equip de la Costa Daurada no ha encadenat en cap ocasió dues victòries consecutives, intercalant la majoria de vegades un triomf  i una derrota. Al seu camp, ha sumat 14 del les 17 unitats amb els que ha finalitzat el campionat i per tant el Segur Athletic no tindrà un desplaçament gens senzill, i més tenint en compte que com a visitant només ha aconseguit 2 punts. Sergio Mulero (5 gols), Gonzalo Julián i Antonio González (6 gols) seran la principal amenaça per a un equip el dels blanc-i-negres que confia les seves opcions en Carles Gallés (9 gols). 

Escriure un comentari

Últimes notícies