Diumenge, 24 de Març de 2019
Dimarts, 28 Febrer 2017 17:32

El Calafell i el Segur Athletic participen a la Copa Tarragona

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Un cop finalitzat el campionat de lliga al G24 i al G25 de la Quarta Catalana, aquest cap de setmana s’enceta una nova edició de la Copa Tarragona en la que participen diversos equips de cada grup. El Baix Penedès estarà representat pel CF Calafell i el Segur Athletic.

Els nostres, al G2

Els dos clubs de Calafell participants en el torneig han quedat enquadrats en el mateix grup i per tant competiran per un lloc a la final que es disputarà a partit únic el proper 21 de maig i a la que accediran els dos vencedors de cada grup. En el G2 també hi figuren dos dels rivals amb els que han coincidit a la lliga com són el FC Perafort i el FC Tarraco, tot i que també s’hauran de veure les cares davant dos equips desconeguts, el CD Les Borges del Camp (primer i campió) i la UD Salou B (antepenúltim), que precisament seran els seus rivals en la primera jornada.

D’altra banda, el primer derbi d’aquesta Copa Tarragona entre el CF Calafell i el Segur Athletic es disputarà el 26 de març mentre que el segon i últim es jugarà el 7 de maig coincidint amb la penúltima data del torneig. En els dos precedents que ens ha deixat la competició domèstica, ambdós afavoreixen al conjunt dels verds perquè a la primera volta es va imposar per la mínima mentre que a la segona ho va fer per un contundent 0-4.

Calendari del Grup 2

Parlem del G1

En l’altre requadre del torneig els dos representants del G25 són el Vila-rodona CF i el CE Alcover B, que mesuraran les seves forces davant quatre equips del G24. L’equip a priori amb menys nivell és la UE Espluga de Francolí, que va finalitzar la temporada com a darrer classificat, mentre que el FC Almoster i el CD Hospitalet de l’Infant B seran dos equips imprevisibles després de fer quart i cinquè respectivament. Pel contrari, el Montbrió CE sembla que és el equip de més nivell en aquest G1 ja que arriba a la competició com a segon classificat de la seva lliga.

Calendari del grup 1

Escriure un comentari

Últimes notícies