Esports Penedès

Diumenge, 24 de Març de 2019
Futbol - Segona Catalana

L'At. Vilafranca desaprofita un 3-0 i el San Mauro acaba empatant

Futbol - Segona Catalana
Dilluns, 29 Octubre 2018 17:45
Tripleta arbitral i capitans del Vilafranca i del San Mauro Tripleta arbitral i capitans del Vilafranca i del San Mauro

JOAN ESTRUCH (@JoanEstruch) | La Fundació Atlètic Vilafranca va desaprofitar un 3-0 a favor per acabar empatant davant el San Mauro, un punt que treu els vilafranquins de la cua de la classificació però que els deixa amb aquest sabor amarg de desaprofitar un gran avantatge. Per altra banda, pas de gegant de la Joventut Ribetana després de golejar a domicili amb un hat-trick de Martí Ferret i sumar la tercera victòria en els últims cinc partits.

Resultats i classificació

Contundent derrota de l'At. Vilafranca que no aixeca el cap

Futbol - Segona Catalana
Dilluns, 08 Octubre 2018 17:37
La Ribetana perd al camp de l'Espluguenc // @CFAEspluguenc La Ribetana perd al camp de l'Espluguenc // @CFAEspluguenc

JOAN ESTRUCH (@JoanEstruch) | Un altre cap de setmana per oblidar al grup 3 de Segona Catalana amb les contundents derrotes a casa de la Fundació Atlètic Vilafranca i del San Mauro i de la desfeta a domicili de la Joventut Ribetana. Amb aquests resultats, els vilafranquins continuen a la cua de la classificació amb només 2 punts, els ribetans trenquen una ratxa de dues jornades sense caure mentre que els anoiencs només han sumat dos punts en les últimes quatre jornades.

Resultats i classificació

Remuntada i primera victòria de la Joventut Ribetana davant el Begues (5-2)

Futbol - Segona Catalana
Dilluns, 01 Octubre 2018 13:19
L'Atlètic Sant és colíder del grup // @AtleticSantJust L'Atlètic Sant és colíder del grup // @AtleticSantJust

JOAN ESTRUCH (@JoanEstruch) | Primera victòria de la temporada de la Joventut Ribetana després de remuntar un 1-2 en contra davant el Begues. Per altra banda, el San Mauro va sumar el tercer empat de la temporada mentre que la Fundació Atlètic Vilafranca va tornar a caure i es manté a la cua de la classificació amb només 2. Al capdavant de la classificació es troben empatats el Martorell i l’Atlètic Sant Just amb 13 punts, la P. Unión Dep. Màlaga amb 12 i l’Atlètic Júnior amb 11.

Resultats i classificació

A la Joventut Ribetana se li escapa la primera victòria del curs

Futbol - Segona Catalana
Dilluns, 24 Setembre 2018 12:05
L'Atlètic Sant Just 'rasca' un punt // @AtleticSantJust L'Atlètic Sant Just 'rasca' un punt // @AtleticSantJust

JOAN ESTRUCH (@JoanEstruch) | Cap de setmana dels empats al grup 3 de Segona Catalana, i és que en 5 partits dels 9 disputats aquesta jornada van acabar amb empat. Tres d’ells van ser els de la Fundació Atlètic Vilafranca i el San Mauro, els dos com a local, i també el de la Joventut Ribetana com a visitant. Amb aquests resultats, vilafranquins i ribetans continuen sense guanyar en aquest inici de curs i es troben a la cua de la classificació amb 2 punts, tot i que la Fundació té un partit pendent.

Resultats i classificació

La 'Juve' Ribetana desaprofita un 2-0 i acaba perdent

Futbol - Segona Catalana
Dilluns, 17 Setembre 2018 22:05
L'Atlètic Júnior remunta a la Ribetana // totsantcugat L'Atlètic Júnior remunta a la Ribetana // totsantcugat

JOAN ESTRUCH (@JoanEstruch) | Cap de setmana per oblidar al grup 3 de Segona Catalana, amb la contundent derrota de la Joventut Ribetana com a local i amb les desfetes per la mínima de la Fundació Atlètic Vilafranca i el San Mauro a domicili. D’aquesta manera, els ribetans i els vilafranquins continuen sense conèixer la victòria en aquest inici de campionat. Per altra banda, l’Atlètic Sant Just és el líder en solitari de la categoria amb 9 punts de 9 possibles.

Resultats i classificació

 

Pàgina 1 de 84

Últimes notícies