Esports Penedès

Diumenge, 24 de Març de 2019
Futbol Femení

Entrenador nou i victòria

Futbol Femení
Dijous, 22 Novembre 2018 20:03
Triomf vital per a l'Atlètic (Fotografia: Daniel Bosch, Futfem.cat) Triomf vital per a l'Atlètic (Fotografia: Daniel Bosch, Futfem.cat)

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) | L’Atlètic estrenava entrenador i ho va fer amb una victòria a camp del Pontenc (0-1). L’Igualada va empatar en el seu partit pendent contra el Pardinyes.

Doble derrota

Futbol Femení
Dijous, 15 Novembre 2018 17:15
L'Igualada va perdre contra l'Europa (Fotografia: Josep M. Clemente, CE Europa). L'Igualada va perdre contra l'Europa (Fotografia: Josep M. Clemente, CE Europa).

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) | Jornada nefasta, tant per a l’Atlètic com per l’Igualada. Dues derrotes per la mínima d’ambdós equips el passat cap de setmana (1-0 i 1-2).

Punt de l'Atlètic i derrota de l'Igualada

Futbol Femení
Dilluns, 05 Novembre 2018 17:52
L'Atlètic no surt del descens (Fotografia: Xavi García). L'Atlètic no surt del descens (Fotografia: Xavi García).

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) | Les vilafranquines van veure com el Vic  els hi empatava un 2-0 a favor, mentre que l’Igualada va perdre contra un dels equips més forts de la categoria (0-1).

L'Onze Ideal de la Preferent Femenina. Jornada 8

Futbol Femení
Dilluns, 05 Novembre 2018 17:28

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2018/2019 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze Ideal de la Preferent Femenina' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació de les jugadors de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia de la jugadora que estigui inclosa a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 8a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

L'Onze Ideal de la SEGONA Catalana Femenina. Jornada 5

Futbol Femení
Dilluns, 05 Novembre 2018 17:28

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2018/2019 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze Ideal de la Segona Catalana Femenina' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia de la jugadora que estigui inclosa a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 5a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

Pàgina 1 de 128

Últimes notícies